8. sednica Veća SSS Vojvodine

0
88
8. sednica Veća SSS Vojvodine 05 AprilApr 2022 11:00 - 15:00 Europe/BelgradeBulevar Mihajla Pupina 24, Novi Sad, Srbija

Sastanci

U prilogu vam dostavljamo poziv  za  8. sednicu Veća Saveza samostalnih sindikata Vojvodine  koja će se održati u   UTORAK, 05. Aprila 2022. godine u Novom Sadu sa početkom u 11,00 časova.

Poziv i dnevni red kao i Evidencioni listic se nalaze u Prolozima.

Event start in Event end in Događaj je istekao
 • 0

  days

 • 0

  hours

 • 0

  minutes

 • 0

  seconds

Lokacija

Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, Bulevar Mihajla Pupina 24, Novi Sad, Srbija

Directions

Could not find route!

 • Schedule
 • Guests
 • Attendance
 • Prognoza
 • Komentari
GORAN MILIĆ

GORAN MILIĆ

PREDSEDNIK SAVEZA SAMOSTALNIH SINDIKATA VOJVODINE T: 021/457122, E: predsednik@sssv.rs Rođen je 1962. godine u Nišu. Po struci je mašinski tehničar. Sindikalni rad počeo je u a.d."Megal", gde je od 1998. godine do 2000. godine bio predsednik sindikalne organizacije. Istovremeno je izabran na mesto predsednika Odbora metalaca opštine Bačka Palanka. Za vršioca dužnosti predsednika Veća Saveza samostalnih sindikata opštine Bačka Palanka izabran je 2000. godine, a za predsednika 2002. godine. Na tu funkciju ponovo je biran u dva mandata. Za sekretara Veća Saveza samostalnih sindikata Vojvodine izabran je 2010. godine. Na sednici Veća SSSV, 25. oktobra 2012. godine, izabran je za predsednika Saveza samostalnih sindikata Vojvodine. Na sednici Veća SSSS, 26.12.2013. godine, imenovan je za potpredsednika Veća Saveza samostalnih sindikata Srbije. Na 21. Konferenciji Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, 19. marta 2015. godine, na redovnim izborima, izabran je za predsednika Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, u narednom petogodišnjem mandatu, a jula iste godine imenovan je za potpredsednika Veća Saveza samostalnih sindikata Srbije.

Ljubisav Orbovic

Ljubisav Orbovic

PREDSEDNIK SSSS LJUBISAV ORBOVIĆ, rođen je 1960. godine u Beogradu. Plodnu sindikalnu karijeru započeo je kao sekretar, a zatim i predsednik sindikata beogradskog ”Rekorda“, da bi kasnije bio i član Predsedništva i Veća Saveza sindikata opštine Rakovica, kao i Gradskog odbora Sindikata hemije i nemetala Beograda. Bio je predsednik Pododbora prerade gume i kaučuka Srbije, član Veća Saveza samostalnih sindikata Beograda i Srbije, kao i sekretar i predsednik Sindikata hemije i nemetala Srbije. U dva mandata biran je na funkciju potpredsednika Veća Saveza samostalnih sindikata Srbije. Bio je član Svetskog borda sindikata hemije i nemetala (SFIR). Član je Socijalno ekonomskog saveta Republike Srbije, Republičkog saveta za zapošljavanje i Saveta za evropske integracije. Za predsednika Saveza samostalnih sindikata Srbije izabran je 2007. godine, a poverenje delegata dobio je i na 14. i 15. kongresu, održanim 2010. i 2015. godine. Na 16. Kongresu, juna 2020. godine, izabran je ponovo za predsednika Saveza samostalnih sindikata Srbije, u narednom petogodišnjem periodu.

Vremenski podaci trenutno nisu dostupni za ovu lokaciju

Vremenska prognoza

Danas stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Vetar stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Vlažnost stec_replace_current_humidity %

Oseća kao stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Prognoza

Datum

Vreme

Temp

stec_replace_5days

Sledećih 24 sata

Powered by openweathermap.org