Politika kolacica

Politika kolačića za Savez samostalnih sindikata Srbije

Politika kolačića
Poslednje ažuriranje: 20. januara 2023

Ova Politika kolačića objašnjava šta su kolačići i kako ih koristimo. Trebalo bi da pročitate ovu politiku kako biste razumeli koju vrstu kolačića koristimo, ili informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste. Ova politika kolačića je kreirana uz pomoć generatora politike kolačića TermsFeed.

Kolačići obično ne sadrže nikakve informacije koje lično identifikuju korisnika, ali lični podaci koje čuvamo o Vama mogu biti povezani sa informacijama sačuvanim i dobijenim od kolačića. Za dalje informacije o tome kako koristimo, čuvamo i čuvamo vaše lične podatke, pogledajte našu Politiku privatnosti.

Ne skladištimo osetljive lične podatke, kao što su poštanske adrese, lozinke naloga, itd. u kolačićima koje koristimo.

Tumačenje i definicije
Interpretacija
Reči čije je početno slovo veliko imaju značenje definisano pod sledećim uslovima. Sledeće definicije će imati isto značenje bez obzira da li se pojavljuju u jednini ili u množini.

Definicije
Za potrebe ove Politike kolačića:

Kompanija (koja se u ovoj Politici kolačića naziva „Kompanija“, „Mi“, „Nas“ ili „Naša“) odnosi se na Savez samostalnih sindikata Srbije, Trg Nikole Pašića 5, 11102 Beograd.
Kolačići označavaju male datoteke koje se postavljaju na Vaš računar, mobilni uređaj ili bilo koji drugi uređaj od strane veb-sajta, koje sadrže detalje o vašoj istoriji pregledanja na toj veb lokaciji među brojnim upotrebama.
Sajt se odnosi na Savez samostalnih sindikata Srbije, dostupan sa https://sindikat.rs/
Vi označavate pojedinca koji pristupa ili koristi Veb lokaciju, ili kompaniju, ili bilo koje pravno lice u čije ime taj pojedinac pristupa ili koristi Veb lokaciju, u zavisnosti od slučaja.
Upotreba kolačića
Tip kolačića koje koristimo
Kolačići mogu biti „trajni“ ili „sesijski“ kolačići. Trajni kolačići ostaju na vašem ličnom računaru ili mobilnom uređaju kada izađete van mreže, dok se kolačići sesije brišu čim zatvorite svoj veb pretraživač.

Koristimo kolačiće sesije i trajne kolačiće u dole navedene svrhe:

Neophodni / esencijalni kolačići

Tip: kolačići sesije

Administrira: Us

Svrha: Ovi kolačići su od suštinskog značaja za pružanje usluga dostupnih preko veb stranice i da bi vam omogućili da koristite neke od njegovih funkcija. Oni pomažu u autentifikaciji korisnika i sprečavaju lažno korišćenje korisničkih naloga. Bez ovih kolačića, usluge koje ste tražili ne mogu biti pružene, a mi koristimo ove kolačiće samo da bismo vam pružili te usluge.

Kolačići funkcionalnosti

Tip: Trajni kolačići

Administrira: Us

Svrha: Ovi kolačići nam omogućavaju da zapamtimo izbore koje napravite kada koristite veb lokaciju, kao što je pamćenje vaših podataka za prijavu ili jezičkih preferencija. Svrha ovih kolačića je da Vam pruže ličnije iskustvo i da izbegnete da morate ponovo da unosite svoja podešavanja svaki put kada koristite veb lokaciju.

Vaš izbor u vezi s kolačićima
Ako želite da izbegnete upotrebu kolačića na veb lokaciji, prvo morate da onemogućite upotrebu kolačića u vašem pretraživaču, a zatim da izbrišete kolačiće sačuvane u vašem pretraživaču povezane sa ovom veb lokacijom. Ovu opciju možete koristiti za sprečavanje upotrebe kolačića u bilo kom trenutku.

Ako ne prihvatite naše kolačiće, možete doživeti neke neprijatnosti u korišćenju veb stranice i neke funkcije možda neće ispravno funkcionisati.

Ako želite da izbrišete kolačiće ili da naložite svom veb pretraživaču da izbriše ili odbije kolačiće, posetite stranice pomoći vašeg veb pretraživača.

Za Chrome veb pregledač posetite ovu stranicu sa Google-a: https://support.google.com/accounts/ansver/32050

Za veb pregledač Internet Ekplorer, posetite ovu stranicu od Microsoft-a: http://support.microsoft.com/kb/278835

Za veb pregledač Firefok, posetite ovu stranicu iz Mozille: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-vebsites-stored

Za veb pretraživač Safari, posetite ovu stranicu kompanije Apple: https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-vebsite-data-sfri11471/mac

Za bilo koji drugi veb pretraživač, posetite zvanične veb stranice vašeg veb pretraživača.

Više informacija o kolačićima
Više o kolačićima možete saznati ovde: Sve o kolačićima od TermsFeed-a.

Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici kolačića, možete nas kontaktirati:

Posetom ove stranice na našem sajtu: https://sindikat.rs/kontakt/