fbpx
Utorak, 16 Jula, 2024

Komunalci Srbije na igrama u Budvi

U Budvi su sinoć otvoreni susreti Sindikata zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Srbije, koji su su okupili više od 1700 učesnika. Ova, dvadesetsedma po redu Komunalijada je sa pravom poprimila i međunarodni karakter, jer je pored ekipa iz Srbije okupila i komunalce iz Slovačke, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Mađarske i Crne Gore.
Učesnici na ovim igrama će se do 11. septembra takmičiti u 16 sportskih i 2 radne discipline.
Govoreći na otvaranju Igara, predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović, česitao je zaposlenima u komunalnom sektoru što su se okupili u ovako inpozatnom broju ali i pohvalio rukovodstvo tih preduzeća što su imali razumevanja i omogućili zaposlenima da učestvuju na igrama.
“Iduće nedelje nas čeka borba za povećanje zarada, minimalne i ostalih primanja, i nadam se da ćemo biti uspešni u tome i da nećemo morati da Vas pozovemoda nam se pridružite” poručio je Orbović komunalcima na otvaranju Igara.
Igre je uz himnu i podizanje zastave Republike Srbije otvorio predsednik Sindikata zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Srbije – Aleksandar Radojević

Povezani članci

Najnoviji članci