FAKULTET ZA PRIMENJENI
MENADŽMENT,EKONOMIJU I FINANSIJE (MEF)

septembar 2014.  •    Opširnije

Poštovani,
Obaveštavamo vas da je Savez samostalnih sindikata Srbije potpisao Ugovor o poslovnoj saradnji sa Fakultetom za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije koji omogućava članovima Samostalnog sindikata i članovima njihove uže porodice da upišu osnovne i master studije po posebnim, povoljnijim uslovima.
U skladu sa ovim ugovorom omogućeno je:

• studiranje zaposlenih lica, članova Saveza samostalnih sindikata Srbije, kao i članovima njihovih užih porodica, na osnovnim i master studijama na ovom Fakultetu po povlašćenoj ceni - popust 20% u odnosu na punu cenu studiranja;
  • Popust od 50% u odnosu na cenu studiranja, za drugog studenta na MEF-u, iz iste porodice;
  • Popust od 100% u odnosu na cenu studiranja, za trećeg studenta na MEF-u, iz iste porodice;
  • Plaćanje školarine u 12 mesečnih rata, bez kamate, no srednjem kursu EUR-a NBS na dan uplate, kao i plaćanje školarine putem administrativne zabrane;
  • Popodnevna predavanja za zaposlene studente - članove sindikata.
Studijski program osnovnih akademskih studija obuhvata četiri modula:
  • Modul 1: Menadžment MSP i održivog razvoja,
  • Modul 2: Menadžment u sportu, zdravstvu i turizmu,
  • Modul 3: Menadžment javnog sektora i sindikalni menadžment,
  • Modul 4: Menadžment medija i komunikologija.
Fakultet se nalazi u Beogradu, Nemanjina br.4. Za sve dodatne informacije o visini školarine, studijskim programima, roku za upis možete se obratiti studentskoj službi Fakulteta na brojeve telefona: U prilogu možete preuzeti flajer Fakulteta i Obrazac koji popunjen i overen od strane predsednika Sindikale organizacije i predsednika Samostalnog sindikata/Veća SSSS na teritoriji prilažete pri upisu kao dokaz da ste član samostalnog sindikata. Informacije vezane za Obrazac možete dobiti u službi SSSS na broj telefona: 011 32 38 668
OBRASCE I OVO UPUTSTVO moguće je PREUZETI iz rubrike SADRŽAJ, koji se nalazi sa desne strane.
S poštovanjem,